Arhiv‎ > ‎Razstave‎ > ‎

Andreja Kramberger - Drejka, jul2018

objavljeno: 18. jun. 2018, 03:34 avtor: Spletni čas   [ posodobljeno 4. apr. 2020, 16:52 ]
Andreja Kramberger
Razstava ilustracij: Drejka

Ilustracije: Andreja Kramberger, Komplet 3a


O avtorici


Andreja o sebi piše:

Strast do ustvarjanja, izobrazba likovnega pedagoga in splet okoliščin so omogočili, da se je iz mojega hobija razvilo profesionalno delo.

Tako kot nastaja slika, ki se začne s piko v trenutku stika med čopičem in podlago, se korak za korakom prične moja zgodba. Na pot stopi deklica, ki z navdušenjem spoznava svoj skrivnostni vrt in pravljične kraje, kamor jo vodi veter v laseh. Deklica ljubi naravo, živali in majhne stvari in zaklade, iz katerih spleta svojo zgodbo. S temi ilustracijami pod blagovno znamko drejka.si z akrilnimi barvami slikam zgodbe.

Motive slikam na vse vrste materialov, še posebno na lesene uporabne predmete (pladnje, škatlice, obešanke, obešalnike, …). Izbirate lahko tudi med slikami na platnu in leseni deski.

Pri teh rada eksperimentiram v različnih tehnikah, ki mi s svojimi specifikami omogočijo originalen in unikaten izdelek.

Svoje ilustracije prilagodim tudi vaši zgodbi kot darila za posebne priložnosti (poroka, obletnica, darilo vzgojiteljici, učiteljici, poslovna darila, …)

Pri svojem delu zelo rada preizkušam najrazličnejše materiale in orodja. Zelo rada oblikujem skulpture. Pri tem uporabljam različne polimerne mase. Med izdelki najdete tudi nakit, v veliko veselje pa mi je tudi rezbarjenje.

Sodelujem tudi z drugimi umetniki in oblikovalci.Za ogled galerije KLIK na fotografijo spodaj (levo za nazaj, desno za naprej):

URL-ja pripomočka ni bilo mogoče najti.Kontaktni podatki:

Telefon: +386 31 549 181
E-pošta: info@drejka.si

Spletna stran, družabna omrežja:https://www.drejka.si/
Ilustracija: Dobrodošli - sivka, Andreja Kramberger